• Imprimir

Dia Internacional de les Dones

Aquest any, la commemoració del 8 de març se suma a un moviment mundial sense precedents pels drets, la igualtat i la justícia de les dones. L'assetjament sexual, la violència i la discriminació envers les dones han acaparat els titulars i el discurs públic, amb una creixent determinació en favor del canvi.

08/03/2018 12:03
pic_180308_diadona

La visibilitat de les dones als mitjans de comunicació i a la societat en general és l’eix de la campanya #veusquenoveus i dels actes i el Manifest institucional de la Generalitat de Catalunya en motiu del Dia Internacional de les Dones. L’acte central, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat el dia 7 de març, consisteix en la taula rodona Veus visibles: la veu de les dones a l’espai públic i als mitjans de comunicació.

Vaga de dones, moviment mundial

L’Institut Català de les Dones se situa al costat de les reivindicacions del teixit associatiu de dones i el moviment feminista i dona suport a la iniciativa de la vaga del 8 de març. Així doncs, cap dels actes institucionals es faran en les franges horàries en què hi ha convocades aturades.

Més informació a gencat.cat