Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’INCASÒL finalitza la ...
 
Dimarts, 21 de març de 2017

L’INCASÒL finalitza la urbanització de l’entorn dels blocs d’Arraona, a Sabadell

• L’obra forma part del procés de remodelació del barri que fins el moment ha suposat una inversió de 63,6 milions d’euros


pic_170321_arrahona

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha finalitzat les obres d’urbanització de l’entorn dels blocs 7 i 8, situats en el carrer de Fuerteventura, cantonada amb el carrer de l’Argentina, al barri d’Arraona de Sabadell. La urbanització ha tingut un cost de 0,38 milions d’euros i s’ha executat en un termini de set mesos i mig. 

Les obres d’urbanització han consistit en la pavimentació de l’espai, la instal·lació de mobiliari urbà i senyalitzacions, la construcció de noves xarxes d’enllumenat públic i reg, l’enjardinament i l’arbrat. També s’han adequat les xarxes de serveis de les companyies d’aigua, gas, telecomunicacions i electricitat. Aquest àmbit ja ha estat obert a l’ús dels veïns i del públic. 

 

El procés de remodelació 

El procés de remodelació del barri d’Arraona preveu la substitució d’aproximadament 600 habitatges afectats per patologies estructurals. Fins ara, s’han construït 520 habitatges nous i és en fase d’execució un nou blocs de 44 habitatges. 

Paral·lelament a aquest procés de construcció s’han enderrocat 492 habitatges i actualment s’està duent a terme l’enderroc de 30 habitatges més. Restaran pendents d’enderroc, a l’espera d’acabar els nous habitatges, uns altres dos blocs amb un total de 70 habitatges.