Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L’INCASÒL treu a la venda més ...
 
Dimecres, 31 de maig de 2017

L’INCASÒL treu a la venda més de 50.000m2 de sòl industrial del sector Riera de Castellolí, a Vilanova del Camí

• Es comercialitzen set parcel·les per a indústria aïllada destinades a usos industrials i comercials


pic_310517_vilanova
Sector industrial Riera de Castellolí de Vilanova del Camí

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, inicia la comercialització per concurrència d’ofertes del sector industrial Riera de Castellolí de Vilanova del Camí, a l’Anoia. En total, surten a la venda 7 parcel·les per a indústria aïllada gran i petita destinades a usos industrials i comercials. 

Els terrenys sumen una superfície total de 51.089,19m2 de sòl i 50.067,41m2 de sostre, distribuïts en parcel·les que oscil·len entre els 3.200m2 i els 17.500m2 de superfície. El preu de venda va dels 60 als 65 euros per metre quadrat. 

Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14:00 hores del dia 20 de juny al registre de l’INCASÒL. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció Comercial de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Vilanova del Camí i en aquest enllaç

El sector Riera de Castellolí està situat en una corona industrial consolidada, amb accés directe a l’A-2 al seu pas per l’Anoia. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, Binicastillo, SL i Iniciatives Les Gombes, SL ja estan instal·lades en terrenys d’aquest polígon comercialitzats per l’INCASÒL.