Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > Inici de les obres per a 51 ...
 
Dilluns, 12 de febrer de 2018

Inici de les obres per a 51 habitatges protegits a l’Hospitalet de Llobregat

• La cooperativa Llar Unió ha iniciat la construcció de dos edificis en una parcel.la adquirida a l’INCASÒL


pic_180212_hospitalet

La cooperativa Llar Unió ha iniciat les obres de construcció d’una promoció d’habitatge protegit en una parcel.la que va adquirir a l’INCASÒL , situada en el barri del Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. 

La parcel·la està situada al sector residencial Gornal III, al carrer de Narcís Monturiol, 127, cantonada amb el carrer Fortuna. Té una superfície de 1.636,14m2 de sòl i 6.666m2 de sostre. La cooperativa té previst construir-hi una promoció de 51 habitatges de protecció oficial en règim general distribuïts en dos blocs.  Els habitatges tindran una superfície aproximada de 90 m2 útils, quatre habitacions, plaça d’aparcament i traster.

Aquesta és la tercera promoció que construirà la cooperativa Llar Unió Catalònia, vinculada al sindicat UGT, al barri del Gornal de l’Hospitalet de Llobregat en parcel·les comprades a l’INCASÒL. L’any 2004, la cooperativa va entregar una promoció de 56 habitatges protegits situats al carrer Fortuna i una segona promoció, de 55 habitatges protegits, situats a la plaça de Quart.

L’INCASÒL ha promogut els sectors residencials Gornal I, II i III on diferents cooperatives d’habitatge han construït set promocions amb un total de 405 habitatges, tots ells de protecció oficial en règim general.