Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’INCASÒL ven a Maypro SA la ...
 
Dilluns, 22 de gener de 2018

L’INCASÒL ven a Maypro SA la darrera parcel.la lliure del sector les Casasses de Vic

Amb aquesta venda, l’INCASÒL exhaureix les parcel·les en comercialització d’aquest sector


pic_180122_casasse
Ubicació de la parcel.la venuda

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i Maypro SA, mitjançant la seva empresa patrimonial Vica 2009, han signat el contracte de compravenda d’una parcel.la del sector les Casasses de Vic.

Maypro SA és una empresa dedicada a la fabricació de maquinària per a l’elaboració i reciclatge de palets y bobines de fusta. Ha adquirit la parcel.la 16, de 5.804,63 m² de superfície, per un import de 754.601,90 €. L’empresa invertirà a l’entorn de 3 M€ en la nova nau on tenen previst que hi treballin un total de 25 treballadors.

El sector les Casasses ocupa una superfície total de gairebé 30 hectàrees de sòl industrial. Aquest sector està situat al nord del municipi, al costat del polígon Malloles i a prop del Parc d’Activitats Econòmiques d’Osona i la seva ampliació, tots tres sectors promoguts també per l’INCASÒL i actualment exhaurits.

Amb la venda d’aquesta parcel.la finalitza la comercialització de les 25 parcel·les (aïllades i entremitgeres) d’aquest sector. Les empreses instal·lades són, principalment, empreses del sector alimentari, càrnic i logístic, i alguna que altre activitat de noves tecnologies.