Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’Ajuntament de Prat de Comte i ...
 
Divendres, 27 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de Prat de Comte i l’INCASÒL signen un conveni que permetrà posar a la venda sòl residencial al nucli antic

El desenvolupament urbanístic de la finca del carrer de la Verge de la Fontcalda facilitarà la comercialització de prop de 2.000 m2 de sòl residencial


pic_171027_pratdecompte
Joan Josep Malràs, alcalde de Prat de Comte i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

L’alcalde de l’Ajuntament de Prat de Comte (Terra Alta), Joan Josep Malràs, i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar urbanísticament la finca situada al carrer de la Verge de la Fontcalda.

El conveni preveu l’adequació urbanística del planejament vigent de la finca propietat de l’INCASÒL i situada al nucli antic de Prat de Comte per obtenir un mínim de vuit parcel·les residencials. Els terrenys tenen una superfície total de 2.335,85 m2 de sòl i es destinaran a cases entre mitgeres i cases unifamiliars.

Amb aquest acord, l’Ajuntament i l’INCASÒL facilitaran la urbanització i la dotació dels serveis necessaris a la finca per a que puguin desenvolupar-se els projectes d’edificació previstos i integrar-la així a la trama actual del nucli antic de Prat de Comte.