Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L’INCASÒL ven a Hilfe ...
 
Dijous, 15 de juny de 2017

L’INCASÒL ven a Hilfe Agrotechnical una parcel·la industrial del Catalunya Sud, a l’Aldea

L’empresa preveu ampliar les seves instal·lacions actuals amb l’adquisició dels nous terrenys


not_170615_cat_sud
Sector Catalunya Sud, a l’Aldea i Tortosa

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i Hilfe Agrotechnical han signat l’escriptura de compravenda de la parcel·la número 4.2 del sector Catalunya Sud de l’Aldea i Tortosa, al Baix Ebre.

Els terrenys compten amb una superfície de 5.103m2 de sòl, el que representa un creixement del 125% per a Hilfe Agrotechnical, augmentant la seva superfície industrial fins als 9.000m2 . La companyia, que ja va adquirir una altra parcel·la a l’INCASÒL en aquest mateix sector l’any 2012, amb aquesta adquisició preveu ampliar les seves instal·lacions actuals amb noves línies de producció.

Hilfe Agrotechnical és una empresa pionera a les Terres de l’Ebre en el sector industrial, la raó del seu èxit ha estat la investigació i la innovació constant en les seves formulacions, dissenyant i desenvolupant fertilitzants d’alta tecnologia que ajuden a aconseguir una agricultura sostenible i equilibrada. Aquesta visió és el que ha permès a la companyia expandir el seu mercat, principalment nacional, a nivell internacional.

El sector industrial Catalunya Sud està situat a cavall dels municipis de Tortosa i l’Aldea, entre la carretera C-42, el Camí del Ranxero i el barranc dels Pixadors. L’actuació té una superfície total de 136 hectàrees de les quals 82,6 hectàrees corresponen a l’àmbit de Tortosa i les altres 53,4 hectàrees a l’Aldea.

Actualment, l’INCASÒL té vuit parcel·les disponibles en aquest sector, amb un total de  de 260.048,52 m2 de superfície, destinades a indústria aïllada.