Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 19è Saló Internacional de la ...
 
Dimarts, 06 de juny de 2017

19è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció

Del 6 al 8 de juny d’enguany tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc el 19è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció


Del 6 al 8 de juny d’enguany tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc el 19è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Com és habitual, el Departament i les empreses públiques Aeroports de Catalunya, CIMALSA, Institut Català del Sòl, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat i Ports de la Generalitat hi tindran un estand (palau núm. 8, estand C-350).

A banda dels temes que s’hi exposaran, CIMALSA ha organitzat tot un programa de conferències en el mateix estand, amb el títol Workshops Logistics. També s’ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, que hi farà dues ponències. El dia 6 a la tarda, a la sala SIL, es farà l’acte de lliurament dels diplomes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística, organitzat per la Direcció General de Transports i Mobilitat. Finalment, el dia 8 de juny, a la sala Príncipe es farà la jornada Smart Logistics, organitzada per CIMALSA, amb una representació destacada del Departament i les seves empreses.

Podeu trobar més informació sobre el SIL 2016 al seu web.