Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’INCASÒL i el Col·legi ...
 
Dimarts, 16 de maig de 2017

L’INCASÒL i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya signen un protocol de col·laboració

• L’acord aprofitarà els coneixements tècnics dels professionals d’ambdues institucions per millorar la gestió dels seus projectes


pic_170516_coeic

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, COEIC, han signat un protocol de col·laboració que permet crear una relació estable i fluïda per millorar el servei que ambdues institucions han de donar a la ciutadania, als consumidors i als usuaris en general.

L’Àmbit d’aplicació del protocol de col·laboració inclou les següents actuacions:

  • Emissió de dictàmens o posicionaments tècnics a petició de l’INCASÒL en casos que requereixin coneixements tècnics específics.
  • Redacció conjunta de guies, manuals de procediments i bones pràctiques.
  • Gestió dels temes formatius tècnics, tant interns com externs.
  • Intercanvi d’informació sobre camps comuns i de normativa, i si s’escau, anàlisis i informes conjunts.
  • Promoure la informació i la formació a través de la convocatòria conjunta de conferències, jornades, sessions pràctiques i cursos.

En l’acte de signatura d’aquest matí s’ha constituït  la Comissió de seguiment d’aquest protocol, integrada per dues persones representants de cada part, i que es reunirà com a mínim un cop l’any. L’acord de col·laboració té una vigència de 4 anys i es podrà prorrogar abans de la seva finalització per part de les dues institucions.