Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’INCASÒL ven al grup La Llave ...
 
Dimecres, 26 d'abril de 2017

L’INCASÒL ven al grup La Llave de Oro una parcel·la residencial de Can Sant Joan, a Rubí

• La promotora preveu construir-hi una promoció de 38 habitatges • Al sector Ampliació de Can Sant Joan queden prop de 10.000m2 de sòl disponibles per a diferents usos


pic_170426_rubi
Lluís Marsà, president del grup La Llave de Oro, i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i el grup La Llave de Oro (SAMATO, SA) han signat un contracte de compravenda de la parcel·la número 6 del sector ampliació de Can Sant Joan, a Rubí (Vallès Occidental).

Els terrenys compten amb una superfície de 1.275m2 de sòl, 2.808m2 de sostre i un preu de venda d’1.187.784 euros (sense IVA). La promotora preveu construir 38 habitatges en règim lliure a Can Sant Joan.

 

Oportunitats d’inversió en un eix econòmic i residencial consolidat

El sector Ampliació de Can Sant Joan, està a tocar de la B-30, el més important corredor econòmic i exportador d’Espanya i al costat d’un dels sector d’activitat econòmica amb més prestigi de Catalunya on estan situades empreses com Deutsche Bank, Roche, Hewlett Packard, Catalana-Occidente o Banc Sabadell-Atlàntic.

Actualment, l’INCASÒL té cinc parcel·les disponibles en aquest sector, amb un total de 10.000m2 de superfície, destinades a usos terciaris, hoteler, equipament i oficines.