Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > detalls  > L’INCASÒL ven una parcel·la del ...
 
Divendres, 10 de novembre de 2017

L’INCASÒL ven una parcel·la del sector Les Tàpies II de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

• Els terrenys sumen una superfície global de prop de tres hectàrees i un preu de venda d’1.403.726,91€ euros • L’empresa Alas Estaciones de Servicio hi construirà una nova àrea de servei amb una inversió aproximada de 4 milions d’euros


pic_171110_lestapies
Sector Les Tàpies II de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa Alas Estaciones de Servicio, S.L., la parcel·la número 1 del sector Les Tàpies II, al terme municipal Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Els terrenys tenen una superfície de 29.866,53 m² i un preu de venda d’1.403.726,91 euros.

La companyia preveu construir una àrea de servei que comptarà amb benzinera, botiga, zona de restauració, pàrquing vigilat 24 hores per a transport pesat i zona per a autocaravanes. En total el projecte comptarà amb una inversió aproximada de 4 milions d’euros i crearà 25 llocs de treball nous. La finalització de les obres estan previstes entre el final del 2018 i el principi del 2019.

Alas Estaciones de Servicio, S.L. és una empresa dedicada a la venda de carburants i articles referents a l’automoció, rentats, distribució de carburants i altres serveis, i no forma part de cap gran multinacional petrolera. És un grup de benzineres situades en la província de Tarragona i Saragossa, en fase d’expansió, volent ser referent dintre del sector en el territori.

El sector Les Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i està situat al nord-oest de la carretera comarcal C-44, que enllaça l’Hospitalet de l’Infant amb Vandellòs, entre el traçat de l’autopista AP-7 i la seva sortida 38 i l’autovia A-7, sortida quilòmetre 1.129. Comparteix l’accés amb el sector de les Tàpies I, situat a l’altra banda de la carretera C-44.