• Imprimeix

Donació d'equips informàtics

21/11/2018 14:11

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, duu a terme una renovació dels seus equips informàtics. Per aquest motiu posa a disposició de les entitats del tercer sector i centres educatius, amb seu a Catalunya, l’estoc d'equips informàtics que es renoven. Aquest equipament es donarà a entitats sense afany de lucre i no podrà ser venut a tercers.

L’oferta inclou PC's de sobretaula sense sistema operatiu, 2 Gb Ram, 250Gb disc, amb teclat, ratolí i amb estoc limitat de monitors 17''.

Les entitats i els centres educatius interessats hauran d'enviar un correu electrònic a  incasol.sistemesinformacio@gencat.cat sol·licitant el nombre d'equips que necessiten, la finalitat de l’entitat i el projecte al qual es destinarà l’equipament informàtic. 

L’INCASÒL avaluarà les peticions rebudes en funció d’aquestes dades i els atorgarà el material abans de finalitzar el 2018, sent el transport a càrrec de l’entitat sol·licitant. 

 

Actualització: Degut a les nombroses peticions rebudes, ens veiem obligats a escurçar el termini rebuda de sol·licituds que finalitzarà el 4 de desembre de 2018