• Imprimeix

Global Talke S.L s’instal·larà en una parcel.la de l’INCASÒL del sector Riuclar, a Tarragona

• Els terrenys tenen una superfície de 38.820,62 m2 i un preu de venda de 3,6 milions d’euros • Global Talke S.L invertirà 14 milions d’euros en les noves instal·lacions i crearà uns 25 llocs de treball nous

15/10/2018 12:10
Parcel.la del sector Riuclar de Tarragona (Tarragonès)

Parcel.la del sector Riuclar de Tarragona (Tarragonès)

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Global Talke S.L han signat el contracte d’arres de la parcel·la número 116/123  del sector Riuclar de Tarragona (Tarragonès). La parcel.la té una superfície de 38.820,62 m2  on l’empresa ubicarà les seves noves instal·lacions.

L´empresa Global Talke S.L. té previst invertir 14 milions d’euros en la construcció, en dues fases, de les seves noves instal·lacions on crearà 25 nous llocs de treball.

Global Talke S.L, amb seu a Tarragona, és una dels principals proveïdors de serveis logístics de l’estat. Es tracta d’uns empresa de manipulació i envasat de mercaderies, transport en camió cisterna de mercaderies a granel (pols, gra o líquid) , paletitzat i empaquetat del mateix. Addicionalment també transport a empreses vinculades al sector químic.

El grup disposa de més de 1.600 camions i més de 25 localitzacions arreu del món, principalment a la península ibèrica, Alemanya, USA i Aràbia Saudita.