• Imprimeix

L’INCASÒL ven a Wellness Kliniek una parcel·la del sector Ampliació de Can Sant Joan, a Rubí

• Els terrenys tenen una superfície de 1.458 m2 i un preu de venda de 838.934 euros • Wellness Kliniek construirà el seu primer centre hospitalari de cirurgia estètica a Catalunya i crearà uns 30 llocs de treball nous

11/10/2018 12:10
  Sector Ampliació de Can Sant Joan, a Rubí (Vallès Occidental).

Sector Ampliació de Can Sant Joan, a Rubí (Vallès Occidental).

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Wellness Kliniek han signat l’escriptura de compravenda de la parcel·la 4 del sector Ampliació de Can Sant Joan de Rubí (Vallès Occidental).

Els terrenys tenen una superfície de 1.458 m2 ,un total de 3.647,54 m2 de sostre i un preu de venda de 838.934 euros. L’empresa construirà un centre hospitalari amb internament especialitzat en cirurgia estètica. Té previst iniciar la seva activitat en el període 2019-20 i crear uns 30 nous llocs de treball.

Wellness Kliniek és una empresa líder en cirurgia estètica, d’origen belga, i que es troba en un ambiciós projecte d’expansió internacional. L’empresa estava interessada en situar-se a Catalunya i mitjançant les gestions realitzades per ACCIÓ finalment ha escollit els terrenys de l’INCASÒL al sector de Cant Sant Joan de Rubí, un àrea que destaca per el seu present desenvolupament, els seus parcs i jardins, i la bona comunicació d’accés.

La marca Wellness Kliniek va començar la seva trajectòria ja fa més de 20 anys a Genk, Bélgica, on actualment s’hi troba la seu central, un Hospital Clínic de més de 5.000m2 dedicat exclusivament al benestar dels seus clients a través de la Cirurgia Estètica. La seva filosofia d’empresa està enfocada en el client i la qualitat del servei, per això va ser pionera en obtindré el Certificat de Qualitat de Gestió ISO 9001 (EN15224), garantint el seu compromís amb els seus clients.

La nova clínica de Rubí, suposa el tret de sortida del projecte d’expansió internacional de la marca Belga. La voluntat de l’empresa es apropar el seu sistema de servei als seus clients, sense que aquests s’hagin de desplaçar grans distàncies, oferint preus molt competitius sense rebutjar a la millor qualitat, ja característica dels països del nord d’Europa. Per a més informació sobre l’empresa, poden visitar la seva pàgina web www.wellnesskliniek.es

Terrenys disponibles en un eix econòmic i residencial consolidat

El sector Ampliació de Can Sant Joan, està a tocar de la B-30, el més important corredor econòmic i exportador d’Espanya i al costat d’un dels sectors d’activitat econòmica amb més prestigi de Catalunya on estan situades empreses com Deutsche Bank, Roche, Hewlett Packard, Catalana-Occidente o Banc Sabadell-Atlàntic.

L’INCASÒL té tres parcel·les disponibles en aquest sector, amb un total de 11.947 m2 de sostre, destinades a usos terciaris, hoteler, equipament i oficines.