• Imprimeix

L’INCASÒL ven a FANUC dues parcel·les de Can Sant Joan, a Sant Cugat del Vallès

• L’empresa hi ubicarà la seva nova seu corporativa la Península Ibèrica • Preveu invertir uns 15 milions d’euros

03/10/2018 14:10
Parcel.les on s’ubicarà la seu corporativa de Fanuc

Parcel.les on s’ubicarà la seu corporativa de Fanuc

El director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Albert Civit, i el Director General de Fanuc Ibérica SLU, David Trabal, han signat el contracte de compravenda de dues parcel·les del sector Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. L’empresa és una de les principals distribuïdores de productes per a l’automatització industrial i vol ubicar-hi la seva nova seu corporativa.

Els terrenys adquirits corresponen a les parcel·les 10 i 11 del sector que sumen una superfície global de 14.237,54 m2 i uns 15.043,43 m2 de sostre. Estan situades al Parc Empresarial de Can Sant Joan, a Sant Cugat del Vallès, en l’eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7.

Fanuc Iberia SLU és una empresa creada l’any 1956 que té per a objecte la investigació, disseny, fabricació, comercialització i distribució de tota classe d’eines, maquinària i cadenes i sistemes de muntatge, robòtica industrial, sistemes de fabricació flexible i els seus sistemes de control, instal·lació i manteniment. Actualment disposa de seus corporatives a diferents països d’Europa, Amèrica, Àsia, Oceania i Àfrica.

Degut a la seva expansió i al nou creixement empresarial preveu invertir uns 15 milions d’euros en la construcció d’una nova seu corporativa a la primera corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.