• Imprimeix

Conveni amb Montmeló per a promoure el desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial

22/05/2018 13:05
pic_180522_montmelo

Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

L’alcalde de Montmeló (Vallès Oriental), Antoni Guil, el secretari d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Carles Sala, i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial al municipi de Montmeló.

El conveni preveu l’elaboració d’un estudi sobre la demanda d’habitatge existent a Montmeló per a determinar el futur desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial al municipi. Aquest estudi tindrà en compte l’anàlisi de les necessitats d’habitatge realitzat per al Pla Territorial Sectorial de l’Habitatge respecte la demanda existent, la projecció de llars i els objectius definits pel municipi de Montmeló. 

Per la seva banda, l’Ajuntament disposa de dues finques, situades al Sector Nord de Montmeló i al carrer Pelai respectivament, que cedirà a l’INCASÒL en cas de programar-se els futurs habitatges de lloguer al municipi.