Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀREES D'ACTUACIÓ  > Rehabilitació de patrimoni històric
 

Rehabilitació de patrimoni històric

Les actuacions en nuclis antics, patrimoni històric i monuments s’emmarquen en els diferents protocols de col·laboració signats entre els departaments de Cultura i de Territori i Sostenibilitat. Es duen a terme mitjançant el programa de l’1% cultural i el programa “Reviure les velles ciutats”. Ambdós programes tenen l’objectiu comú de la recuperació i rehabilitació del patrimoni històric.  Els diferents convenis de finançament signats entre l’Institut Català del Sòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya permeten que l’INCASÒL disposi dels fons econòmics necessaris per a dur a terme les diferents actuacions incloses en els protocols de col·laboració d’aplicació d’aquests dos programes.

 

 

Actualitat Diumenge, 24 de setembre de 2017

 
 • L’Ajuntament d’Almacelles i l’INCASÒL han presentat la comercialització de prop de 4 hectàrees de sòl industrial (22.09.2017)
  El futur sector SUD-12A està situat a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire i comptarà amb set parcel·les
 • L’INCASÒL i Bell-lloc d’Urgell signen un conveni que facilita la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig (22.09.2017)
  L’acord permet posar a la venda 14 parcel·les amb 11,6 hectàrees de sòl disponible • L’empresa Teresa Carles invertirà més de 4 milions d’euros per construir-hi el seu nou centre productiu i crearà 50 llocs de treball nous
 • L’INCASÒL finalitza la rehabilitació de part del nucli antic de Torà (27.07.2017)
  • L’obra ha tingut un cost de 101.812,52 € (IVA inclòs) i forma part del programa Reviure les velles ciutats
 •  

  Àmbits de rehabilitació patrimonial

   

  Documentació tècnica