• Imprimeix

Organització institucional i administrativa

En aquest apartat pots consultar les ofertes de treball disponibles de l'Institut Català del Sòl i la seva descripció.

Si estàs interessat en participar en el procés de selecció d'alguna de les ofertes, envia’ns la teva candidatura seguint les instruccions que s'indiquen dintre del document de descripció.

Registra el teu currículum

També pots entrar les teves dades i registrar el teu currículum a la nostra aplicació web, per inscriure't a la borsa de candidatures de l'Institut Català del sol.

Entrant  les teves dades tindràs accés a diferents possibilitats per desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres.

No s'acceptaran currículums enviats via fax o correu.

En compliment d’allò que s’estableix a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que les dades recollides en aquest formulari s’incorporaran, per ser tractades, en un fitxer automatitzat propietat de l’Institut Català del Sòl, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud.

Li recordem que pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l’Institut Català del Sòl, (carrer Còrsega, 273, 4rt.. Barcelona) o per correu electrònic a l’adreça incasol.lopd@gencat.cat

Agraïm la teva participació!

Informació relacionada

Data d'actualització:  06.05.2016

Informació relacionada